Fem män #TrainLikeAnAngel

5 killar, 5 mattor, 1 uppdrag: #TrainLikeAnAngel

Den 30 november är det dags för Victoria's Secret-änglarna att trippa fram på catwalken i Paris med deras bronzade, tonade och slanka kroppar. Bakom dessa makalösa kroppar ligger hård diciplin i form av tuff träning och strikta dieter. Efter en fika med tillsammans med våra manliga kollegor där vi diskuterade det hårda livet som en Victoria's Secret-modell bestämde vi på Stylight att låta dessa killar få smaka på hur det egentligen är att ta sig hela vägen till catwalken. Vi satte dom på prov där de fick genomföra en av de övningarna som Victoria's Secret-modellerna utövar för att trimma sina makalösa kroppar. Observera att de flesta av tjejerna tränar minst sex gånger i veckan och tränar tredubbelt så mycket innan den stora showen...

 

Låt oss presentera Martijn, Johann, Sergii, Alberto and Thiago. Fem killar - tunna som, helt okej, vältränade - som bevisade deras sportighet och antog utmaningen att träna som en Victoria Secret-ängel. Kolla in hur det gick för dom!

Sergii är utan tvekan den mest vältränade av våra änglar. Han tränar Crossfit fyra gånger i veckan. Alberto hittar vi antingen på gymmet eller på rugbyplanen. Johann och Martijn tränar vanligtvis inte alls (om man inte räknar med vardagsmotion som att till exempel ta sig till jobbet eller morgonstretchning). Thiago ger sig ut på någon löptur i veckan och brukar lyfta några glas öl under helgen… Så vad förväntar sig då dessa killar av träningen? “Massa svett och roligheter”, svarar Sergii.

The Angel workout

För att förbereda killarna vad som väntar dem visade vi dom en video av hur de riktiga Victoria's Secret-änglarna tränar på gymmet. Och här snackar vi träning som ligger långt ifrån en löptur runt kvarteret. Från Ballet Beautiful till boxning och från yoga till aerobics till PT-pass. Tjejerna utövar en rad av olika träningstyper. Generellt sätt brukar modellerna börja sin träningsperiod en månad innan casting och sedan fortsätter dom ända tills det är dags för showen.

Det roliga började när våra fem killar gick ner på deras mattor för att göra några härliga core-övningar. Resultatet av detta blev mycket skratt, svett och svordomar.

Våra kämpar till killar gjorde helt okej ifrån sig i benövningarna (squat med hopp), men sämre prestationer blev det under magövningarna (tänk planka och situps med twist). Det var efter den andra övningen som Alberto bad om att få byta övning. Vi måste nog erkänna att dessa övningar nog är enklare att utföra när man har mindre muskler att jobba med.

 

Efter övningarna frågade vi killarna den klassiska frågan: Hur känns det?

“Eh exhausted”, utbrister Johann. Thiago kommer inte att göra dessa övningar på ett tag efter detta och även vår rugdyspelare Alberto erkände att det var jobbigare än förväntat.

Kommer dessa grabbar att få en annan bild av Victoria's Secret-änglarna när de svävar fram på catwalken i december? Efter dessa övningar kan nog alla killarna hålla med om att “beauty is pain” när det kommer till att vara en Victoria's Secret-modell.

 

Har du provat att #TrainLikeAnAngel?