Den "perfekta" Ängeln

De kombinerade ansiktena av alla Victoria's Secret-änglar som burit "the Fantasy Bra"

 

Juletid och nytt år väntar vilket även betyder att Victoria's Secrets änglar knackar på dörren och lyser upp vintermörkret med glamour. Detta år intar de catwalken i europas modemekka - Paris. Vi ser återigen våra svenskar Kelly Gale och Elsa Hosk som representerar änglarna från skandinavien tillsammans med danska Josephine Skriver. Vi på Stylight har låtit fantasin flöda och skapat något som ni med största sannolikhet aldrig skådat tidigare: vi har kombinerat alla Victoria's Secret-änglar som tidigare fått äran att bära den galet dyra bh:n genom åren till en. Detta resulterade i en “perfekt” ängel.

Vi har mixat ihop alla änglar som burit "the Fantasy Bra" till en.

[unex_ce_button id="content_ev5p8ho9m,column_content_53nm1l5pj" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0" button_border_color="#000000" button_border_radius="0" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://love.stylight.se/wp-content/uploads/sites/42/2016/11/Den-perfekta-ängeln-Victoria-Secret-ihopmixade-ansikten-Stylight.jpg" button_link_type="download" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]LADDA NER INFOGRAFIK[/ce_button]

Hemligheten bakom Victoria's Secrets auditions

500 förväntansfulla unga tjejer stod i år med hopp om att få en av de 25 platserna på Victoria's Secrets årliga catwalk. Vad är det egentligen en casting manager för Victoria's Secret letar efter? Enligt castingansvarige John Pfeffer är det inte bara fylliga läppar höga käkben och små näsor som beskriver den ideala Victoria's Secret-modellen, hon är även full av energi och förväntan, enthustiasm, drama och skönhet.


Jasmine Tookes var en av de modellerna som bockade av allt på listan och fick chansen att ta klivet ut på catwalken. Efter redan ett år som ängel får hon äran att bära den 3 miljoner dollar värda “Fantasy Bra”:n i årets Victoria's Secret Fashion Show. Årets Fantasy bh är designad av Eddie bargo och skapad av A.W Mouzannar. Den är gjord av nästan 9000 ädelstenar, diamanter och smaragder i 18 karat guld. Det tod bara 700 timmar att göra klart den.... De tidigare bärarna av bh:n har varit inga mindre än supermodellerna Tyra Banks, Heidi Klum, Gisele Bündchen and Adriana Lima.

 

There she glows...

Du undrar säkert vad som krävs för att få till den där strålande looken likt en Victoria's Secret-ängel. Trots att vi utan tvekan kan säga att tjejerna är naturliga skönheter går det åt enorma mängder hår- och sminkprodukter innan modellerna är redo för catwlken. För att inte tala om alla makeupartister, hårstylister och manikyrister som är inblandade i showen. Inte nog med att varje modell bär löshår för fylligare och längre svall, frisyrerna inkluderar även totalt 40(!) hårspraysflaskor. Och hemligheten bakom deras icke så vinterbleka hud? Svaret är en kombination av spray tan och kroppssmink. Det krävs alltså endel tid och pengar innan de kliver ut i rampljuset.

Nyfiken på Elsa Hosks bästa skönhetsknep? “Sova! Och att låta huden andas och vara utan smink så mycket som möjligt!”, säger Elsa i en intervju för Damernas Värld.

 

Den perfekta Ängeln ger dig en överblick över nationalitet, ögon- och hårfärg, skostorlek och kupstorlek på Victoria's Secret-modellerna som burit “the Fantasy Bra”.

Är ni redo för en show fylld av makalösa skapelser, glitter och lyx? Vi längtar redan!