Fashion Fitness Resolutions

– För dina hälsosamma nyårslöften –

Jag SKA börja detta år

, jag lovar...

Vi har alla varit där, tro oss! Nytt år och nya löften att hålla - var dig själv, träna, må bra, etc. Efter alla högtider i slutet av året återgår vi till vardagen vilket betyder gymmet istället för soffmys. Vem har sagt att man behöver gå till gymmet för att komma i favoritjeansen igen? Vi på Stylight har skapat det bästa sättet att kombinera träning med något du verkligen tycker om - shopping. Kanske sparar du inte in pengarna som är menade för gymkortet, men det är definitivt en MYCKET roligare träning!

Är det sant?! Hur fungerar det?

Lugn. En shoppingtur kan vara mer anstängande än vad du tror. Hur kan du bränna kalorier på en dags intensiv shopping? Spana in vår Fashion Fitness Workout så får du se! 

 

[unex_ce_button id="content_y849a5swq,column_content_ukt6paaoj" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://love.stylight.se/wp-content/uploads/sites/42/2017/01/Fashion-Resolutions-för-dina-nyårslöften.jpg" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]LADDA NER INFOGRAFIK[/ce_button]

Klara, färdiga, GÅ!

Butt(on) lift   

Vinterrean pågår för fullt och inget stoppar oss från att ta shoppingrundor. Inte ens den bitande kylan kan hindra oss!

Så gör du

Ligg platt på rygg med knäna böjda och båda fötterna på golvet/i sängen. Lyft på höfterna och rumpan medans du andas ut och hamnar i en brygga, knäpp byxorna (om du kan) och andas in medan du sänker rumpan tillbaka mot golvet/sängen. Upprepa om det behövs

Tidningssquats

Det krävs både inspiration och lite läsning för att vara en trendig fashionista. Detta resulterar ju såklart i buntar med tidningar från olika prenumationer av modemagasin - perfekt som träningsredskap!

Så gör du

Stå med både fötterna något bredare än axelbrett isär, med tårna pekandes utåt. Sänk kroppen nedåt i squats genom att böja knän och höfter medan du håller i en hög med dina favorittidningar (förslagsvis Elle och Vogue) med båda händerna. Kom ihåg att hålla magen spänd och ryggen rak och ha tyngden på hälarna. Repetera och motivera dig själv med att du inte får börja läsa tidingarna förrän du gjort X antal squats.

Shopping under vinterrean kan ibland likna en djungel och ibland krävs det lite våld för att säkra rea-plaggen från din favoritdeisgner (vi rekommenderar självklart inte detta, men det finns vissa måsten här i livet...) innan någon annan hinner före. Det är därför alltid bra att göra sig redo innan rean startar.

Så gör du

Var alltid vänlig och artig och undvik konfrontationer så mycket som möjligt men fungerar inte detta: ta till lite av din styrka. Du ser någon lägga händerna på ditt favoritplagg (och i din storlek dessutom!)? Se till att nypa tag i plagget med ett försiktigt men ganska bestämt ryck. Målet är att agera snabbt för att . Glöm inte att be om ursäkt till din motståndare och sluta det hela i fred. Det är det viktigaste!

Fashion Sauna

Du har tagit ett (eller några) varv i butiken och du känner dig klar för att bege dig till provrummet. Att prova kläder kan vara svettigt, men istället för att tänka på hur varmt och jobbigt det är - försök ta vara på stunden och låt hettan göra sitt!

Så gör du

Klä av och på dig i ett varmt provrum i minst 2 timmar under shoppingrundan (helst under rean då temperaturen är något varmare). Glöm inte vattenflaskan och kanske nåt snacks för att hålla energinivån uppe.
 

Jumping Bags

De säger att alla kvinnor ska äga en ikonisk designerväska eftersom de aldrig kommer gå ur tiden samt att de enkelt kan lyfta upp en hel outfit. Är det inte ett perfekt tillfälle att hitta din unika favorit på årets vinterrea? Vill du sticka ut lite extra hittar du dem på hyllan längst upp...

Så gör du

Stå upprakt och gör ett (eller flera) upphopp så högt du kan tills du når väskan du spanat in. Utvärdera den väska du får tag i och upprepa samma övning 47 gånger tills du hittar väskan som ska få äran att hänga med dig i ur och skur.

Shoe Heaven Climb

Finns det något mer exalterande än att hitta de perfekta skorna? Vi alla har nog någon alldeles speciell kärlek till just skor. Vissa drömmer om att nå nirvana men det enda du vill nå är "skohimlen" på NK. Glöm step-brädan och klättra mot något som triggar igång shoppingsuget på riktigt. Skoparadiset är endast 60 steg bort.

Så gör du

Stå upprätt med kroppen och luta något framåt för att skydda nedre ryggen och knäna. Gå upp på trappsteger och pressa upp hela kroppen och ta bestämda steg uppåt mot dina favoritskor.

Äntligen har du hittat några guldkorn bland rea-djungeln och all ansträngning har gett resultat. Good job! Men vi får ju inte missa skorna som står längre ned på hyllorna. 

Så gör du

Stå upprätt med avslappnande axlar. Börja med fötterna ihop och kliv sedan framåt med ena foten men foten och knät pekandes framåt. Sänk höfterna tills du når ett par skor du spanat in. Höj upp kroppen igen och repetera tills du når och har plockat ut minst 43 par skor. Men vem bryr sig egentligen om antalet?

Efter en dag av härlig shopping är det nu dags att testa alla plagg och kombinera dem i olika outfits. Kanske till och med ta några selfiepics för att sedan dela dina nya inköp på sociala medier. Se till att du har ett bra selfie-ljus och använd en selfiepinne för att fånga hela outfiten.

Så gör du

Sätt din högra hand på din högra höft och stå i en stadig position medan du lyfter kameran ut från kroppen. Gör ungefär 576 poser i ungefär 25 minuter. Detta ger dig statisk träning i armarna. Glöm de tråkiga armövningar - selfielyft är det nya!

Ladda ner och spara Stylights Fashion Fitness Resolutions - NU!

 

[unex_ce_button id="content_b4m2pjc75,column_content_ukt6paaoj" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://love.stylight.se/wp-content/uploads/sites/42/2017/01/Fashion-Resolutions-för-dina-nyårslöften.jpg" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]LADDA NER INFOGRAFIK[/ce_button]
[unex_ce_button id="content_b4m2pjc75,column_content_6znfnxw8v" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.semplicelabs.com" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]LADDA NER BILDSPEL[/ce_button]

Glöm inte att kika in Stylights vinterrea för att hålla dig uppdaterad!