Leksakerna för nostalgiska fashionistor

Dopparedagen är snart här! Minns ni när man var liten och försökte filura ut vad som fanns i paketen under granen? Det var de hårda paketen som egentligen var de mest uppskattade. Sedan växte vi fashionistor upp och såg mer fram emot H&M’s senaste designsamarbetet än den nya Barbiedockan - de mjuka klapparna började bli mer och mer intressanta.

Hur skulle det se ut om vi gav våra gamla favoritklappar en fashionabel touch? Vi har skapat något som ni tidigare aldrig skådat - vi har gett våra nostalgileksaker en makeover och helt plötsligt har vårt barnasinne väckts till liv igen på ett lite annorlunda sätt.

 

 

Celine Luggage Tote eller Celine Lego Tote?

Vi alla har väl någon gång försökt oss på det där med lego. Denna tekniska leksak har sätt sina spår även i designernas verk. Kolla bara på Balenciaga’s kända legosko som bars av ingen mindre än Beyonce på AMA. På Stylight var vi nyfikna på hur den ikoniska Celine’s Luggage Tote skulle se ut i lego. Här är resultatet!

Kylie Jenner make-up doll

Kanske var det här vår beauty- och makeupkarriär började? Mycket tid spenderades på denna leksak och vi älskade det! ...tills håret gav upp och förlorade sin plastiga glans. Låt oss presentera Kylie Jenner-Doll! Varför inte testa dina make-upskills på tjejen som skapat sin egna sminkkollektion.

Bargigi and Keayn

Radarparet i varje lekrum tills vi växte upp och blev mer intresserade av riktiga kändispar så som Brad Pitt och Jennifer Aniston etc… Idag är Gigi Hadid och Zayn Malik nutidens svar på hur ett äkta radarpar ser ut. Den ena från Victoria’s Secrets catwalk och den andra en tidigare One Direction-medlem. Båda är även kända ansikten hos de stora modehusen. Ett perfekt Barbie-par, visst håller ni med?

Från runway till leksakshyllorna

Ingen har väl missat robot-trenden i modevärlden. Tänk en modemedveten terminator trippa in på catwalken. I somras fick vi se något linkande när Chanel-robotar trippade fram på catwalken i temat "Data Center" under Paris Fashion Week med uppdraget att utrota alla icke-modeälskare där ute. Inte hade vi någon tanke på att detta skulle bli en sådan het trend när vi med spänning började ägna oss åt robotleksaker som små. 

 

The Victoria’s Angie Pocket  är den nya Polly Pocket

Hur ser det egentligen ut på Victoria’s Secrets Fashion show? Låt oss kika in bakom kulisserna genom ett Polly Pocket-perspektiv. Vi tror inte att det är så olikt en Polly Pocket. Minns ni dessa leksaker som fanns bland de högst rankade på vår önskelista? Rosa detaljer och suuuperchic!

The Fendies är de nya lurviga leksakerna alla vill ha

Denna lurviga lilla varelse var en favorit hos många. Är den inte lite lik Fendis fluffiga lilla väska som vi sett på senare år? Här är den perfekta kombinationen för den som älskade sin lilla Furbie och samtidigt brinner för fashion  på hög nivå. Fashionabel nostalgi kallas det!

 

 

Vi måste tyvärr meddela att dessa produkter inte finns tillgängliga för köp än… Men visst önskar vi att vi kunde sätta dessa på vår önskelista? En julklapp till alla designers - inspiration!

Vilken är din favorit? Finns det någon mer klassiker som vi glömt?

 

[unex_ce_button id="content_y849a5swq,column_content_ukt6paaoj" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://love.stylight.se/wp-content/uploads/sites/42/2016/12/Stylight-Fashion-Toys.zip" button_link_type="download" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]LADDA NER ILLUSTRATIONER[/ce_button]

Vilken är din favorit? Finns det någon mer klassiker som vi glömt?