Internationella
Yogadagen

Vardagstankarna under yoga

När du hör om yoga tänker du förmodligen på avslappning och att släppa vardagen för en stund, ta djupa andetag och bli mer närvarande - så kallad mindfulness. Men hur bra är vi egentligen på dessa saker? Eftersom vi lever i en stressad värld där vi ständigt är uppkopplade om vad som händer i världen är det inte så konstigt att vi har svårigheter att slappna av och utöva yoga utan att ha vardagen i tankarna. Speciellt när du är en ny yogi. Det tar ett tag innan du blir en av de erfarna…

Inför Internationella Yogadagen som tar plats den 21 juni samlade Stylight 6 typiska tankar du ofta tänker på i vardagen, men kanske inte behöver tänka på just under en yogaklass. Är du också den sortens person som inte kan hjälpa att du tänker på att du faktiskt borde boka till för en pedikyr när du ser dina nakna fötter under yoga klassen? Eller kanske den typen som måste balansera din diet? Om så, kommer du nog känna igen dig i illustrationerna nedan.

 

Den uppenbara skönhetshetsen

Yoga är nog det sista vi förknippar med ytlighet. Även om man absolut inte borde tänka på sina “måsten” när det kommer till skönhetsrutiner under klassen finns det garanterat dom som ser till att deras bara fötter genomgår en pedikyr innan yogapremiären börjar. Och när du själv tittar ned på dina egna nakna fötter… k-a-t-a-s-t-r-o-f.

 

Att se fram emot helgen… och allt vad det innebär

Att unna sig på helgen gör nog de flesta. Är det inte god mat, sötsaker och snacks är det definitivt alkohol. För lite borde vi ju belöna oss efter veckans slit? Men glöm inte att hålla utkik efter alkoholfria alternativ på hyllorna!

 

Nama-stay in bed...

Slappna av, slut ögonen, andas djupt… som gjort för att somna! Faktum är att många yogaövningar faktiskt hjälper din sömn på traven, vilket är perfekt för dig som lider av sömnproblem.

Tankar om dieten

Även om vi kanske inte erkänner det så är nog tankar om diet något av de vanligaste tankarna i mångas huvud under veckodagarna. Kanske vill du hitta en bra balans mellan att äta hälsosamt och gott? För att äta nyttigt behöver ju faktiskt inte betyda att det inte är aptitligt.

 

Längtan till semester

Kan knappt bärga mig innan jag får gå på semester! Låter detta bekant? Jovisst, vi alla behöver nog semester åtminstone en gång om året för att kunna ladda batterierna lite. Din kompis ska till Bali? Kanske finns det plats för en extra person…

 

Röriga dagar

Du är sen till jobbet och måste mot all förmodan stå och vänta på bussen som aldrig verkar vara i tid när du mest av allt önskar det. Det ringer i din mobiltelefon och du försöker få upp headsetet ur väskan som dessutom nog aldrig varit mer trassliga… Känner du igen dig här också?

 

Och det perfekta sättet att släppa dessa vardagstankar? Yoga och mindfulness såklart! Ge det en chans och din kropp kommer tacka dig!

 

[unex_ce_button id="content_y849a5swq,column_content_ukt6paaoj" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://love.stylight.se/wp-content/uploads/sites/42/2017/06/Yoga-Day-Stylight.zip" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]LADDA NER ILLUSTRATIONER[/ce_button]

Glad Yogadag!