Under klänningarna på röda mattan

Vad döljer sig egentligen under de glamorösa klänningarna?

Oscarmanin har börjat igen och med alla dessa extravaganta kreationer på röda mattan är det nästan så att själva prisutdelningen hamnar lite i skymundan. Lågt skurna ryggar, tajta fodralklänningar och otroligt vågade urringningar är vackra att titta på men ännu svårare att bära upp. För att se till att allting stannar på sin plats och hålls uppe som det ska använder sig stjärnorna av många fusk och knep tack vare de rätta underkläderna, tejp och andra hjälpmedel. Tillsammans med shaping-experten Yurdanur Steck tittade vi på vad för underkläder som stjärnorna väljer för att få dessa makalösa klänningarna att se fantastiska ut under hela galan.

[unex_ce_button id="content_77rct5wuh,column_content_l8toxbffn" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#000000" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#e7e7e7" button_border_hover_color="#e7e7e7" button_link="http://love.stylight.se/wp-content/uploads/sites/42/2017/02/Oscars-knepen-för-röda-mattan-Stylight.jpg" button_link_type="download" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]LADDA NER INFOGRAFIK[/ce_button]

Scarlett Johansson

Den perfekta kroppen i en åtsittande klänning

År 2015 dök Scarlett Johansson upp på röda mattan med en grön Versace-klänning och fick oss att gapa över hennes perfekt timglasformade kropp. Trots det mycket skira tyget var inga oönskade veck synbara. Hur lyckas hon med detta frågar vi oss? Tja, även under den sexiga blåsan döljer sin en icke lika sexig kreation. Den tajta passformen kräver nämligen en full-body-shapetrosa som lyfter byst och gör att midja och lår ser smalare ut tack vare en sömlös trosa. Tygveck och små ojämnheter har inte en chans!

Hilary Swank

Sexy-back tack vare en låg skurning

Million-Dollar-Baby’s Oscarsklänningen från 2005 var galans största snackis. Anledningen: Den extremt lågt skurna ryggen får oss att undra om hon mot all förmodan kan bära en bh och trosor under klänningen? Hemligheten är en inbyggd trosa i microfiber som är påsydd i klänningen. För att se till att allt sitter på plats är klänningen fixerad med klädtejp i ryggen. Även i fram finns det potential för pinsamma ögonblick eftersom det skira tyget i värsta fall kan ses igenom i strålkastarna. Som tur är finns en självhäftande BH där som ser till att bröstvårtan inte fångas på bild…

Transparenta drömklänningen

År 2002 var Halle Berry inte bara utsedd till bästa skådespelerska, hennes klänning gjorde även historia den kvällen. Elegant och på samma gång supersexig tack vare den genomskinliga tyget. Men vad är hemligheten bakom Halle’s otroliga klyfta om hon inte kan använda några underkläder? Lösningen är nipple-covers som klistras fast på bröstvårtorna. Brösttejp under brösten lyfter upp lite extra och skapar en perfekt form.

Jennifer Lopez

Cindrella med en djup urringning

En djup urringning ner till naveln, massa tyll och brodyr - Jennifer Lopez klänning får en prinsessas hjärta att slå snabbt. Men är det något en prinsessa inte bör göra är att visa bröstvårtorna… Att bära en BH här är dock inte ett alternativ här vilket är anledningen till att klyftan är främst skapad av klädtejp och nude-färgade BH-kupor. Eftersom materialet på klänningen inte framhäver några kurvor behöver den berömda sångerskan bära en shapetrosa som hjälper till att hålla in midjan och magen lite extra.

Wonder Woman Jumpsuit

Klänningen eller byxor? Med Lady Gagas extraordinära byxdress behövde du göra en extra check 2016. Även om stilfaktorn är hög här är klänningen verkligen inte den enklaste att bära upp på rätt sätt. Snittet framhäver inte från höfterna och neråt och på grund av det tajta materialet finns det en hög risk för att den så kallade kameltån tittar fram. Även urringningen behöver se bra ut - speciellt i en bandlös topp. Tacka fashiongudarna för att det nu finns lösningar för det! En korsett formar kroppen och lyfter bysten. Ett specialinlägg vid namn “Camel Toe Guard” tar hand om resten.

[unex_ce_button id="content_fqx6hxfjg,column_content_l8toxbffn" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#000000" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#e7e7e7" button_border_hover_color="#e7e7e7" button_link="http://love.stylight.se/wp-content/uploads/sites/42/2017/02/Oscars-under-klänningarna-Stylight.zip" button_link_type="download" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]LADDA NED BILDER[/ce_button]

Kommer du kunna avslöja stjärnornas knep under årets Oscarsgala?