Royal It Girls: De stilfulla kungligheterna

Royal it-girls: De 6 mest trendiga kungligheterna

De lever i en vardag av ständig mediabevakning, deltar i glammiga galamiddagar och har förmågan att få en enkel klänning från H&M att säljas slut på nolltid. Vi kallar dom Royal It Girls.

Inför prinsessan Sofia och prins Carl Philips bröllopsdag har Stylight samlat 6 stilfulla prinsessor som representerar Europa med stil, inklusive två av våra egna prinsessor såklart! Vilka borde vi ha ögonen på just nu? Spana in de fantastiska illustrationerna och lär dig mer om våra trendprinsessor som tar världen med storm!

  • Prinsessan Charlotte Stylight
  • Prinsessan Olympia Stylight
  • Prinsessan Sofia Stylight
  • Prinsessan Alexia Stylight
[unex_ce_button id="content_77rct5wuh,column_content_l8toxbffn" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#000000" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#008799" button_border_hover_color="#008799" button_link="http://love.stylight.se/wp-content/uploads/sites/42/2017/06/Royal-It-Girls-Stylight.zip" button_link_type="download" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]LADDA NER ILLUSTRATIONER[/ce_button]
  • Amelia Windsor Stylight

Amelia Windsor

21-åriga Lady Amelia Windsor har hållit en låg profil i medierna tills hon blev utsedd till "den vackraste medlemmen i kungafamiljen", och självklart håller vi med. Denna unga skönhet studerade vid Edinburgh University och är barnbarn till drottning Elisabeths kusin, prins Edvard. Dessutom strålar hon fashion - i februari i år gick modell för Dolce & Gabbana, satt på första parkett under modeveckan i Paris och utnämndes till den bäst klädda unga kungligheten när hon bar en elegant klänning från Chanel till drottning Elisabeths 90-årsfirande förra sommaren. Vi ser fram emot att se mer av Lady Amelia!

Prinsessan Charlotte av Monaco

Hon är Grace Kellys barnbarn och har varit ansiktet för Gucci. Charlotte Casiraghi gör långt ifrån lika många offentliga framträdanden som Kate Middleton, men när hon väl gör det är det mest sannolikt för ett modeevent. Med tanke på hennes gener och att hon länge varit musa åt självaste Karl Lagerfeld kanske inte det är så konstigt. 

  • Prinsessan Charlotte Stylight
  • Prinsessan Sofia Stylight

Prinsessan Sofia av Sverige

Hon är dalaflickan som blivit prinsessa och mamma till prins Alexander. Nu väntar dessutom prinsessan Sofia och Carl Philip sitt andra barn. Likt kronprinsessan Victoria har prinsessan Sofia blivit hyllad för sina klädval som ofta kommer från budgetkedjorna. Från ett internationellt modeperspektiv sägs det även att hon börjar gå om den mest influerande stilikonen Kate Middleton. Se upp Kate!

Prinsessan Olympia av Grekland

Prinsessan Olympia av Grekland har blivit lite av modevärldens älskling. Uppvuxen i London är hon den Diorbärande studenten som delar med sig av sitt glammiga liv på Instagram och har (liksom Amelia Windsor) även gått modell för Dolce Gabbana. Bortsett från detta hittar vi henne ofta på första parkett på visningar som Valentino och Dior. 

  • Prinsessan Olympia Stylight
  • Royal IT girls Madeleine Stylight

Prinsessan Madeleine av Sverige

Prinsessan Madeleine är mamma till en Leonore och Nicolas. Hon är även en trogen bärare av den italienska lyxdesignern Valentino. Madeleine är den utav syskonen i den svenska kungafamiljen som mestadels vistats utomlands, men snart förväntas vi se mer av henne då hon tar med sig resten av familjen och flyttar tillbaka till Sverige. När de nya bilderna av Madeleine släpptes där hon bar en fantastisk klänning i puderrosa lyckades hon - som alltid - igen!

Prinsessan Alexia av Nederländerna

Den sista och faktiskt även den yngsta kungliga stilikonen i vår samling - låt oss presentera prinsessan Alexia av Nederländerna. Hon är den andra dottern till Kung Willem-Alexander och drottning Máxima. Den 26 juni i år fyller hon 12 år och har redan hunnit bli en inspirationskälla i modevärlden då hon under förra årets King's Day bar en vit långklännning från Zara som såldes slut både online och i butikerna bara några dagar efter hon bar den. Vi tror bestämt att en fashionista är född på stjärnhimlen!

  • Prinsessan Alexia Stylight
[unex_ce_button id="content_fqx6hxfjg,column_content_l8toxbffn" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#000000" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#008799" button_border_hover_color="#008799" button_link="http://love.stylight.se/wp-content/uploads/sites/42/2017/06/Royal-It-Girls-Stylight.zip" button_link_type="download" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]LADDA NER ILLUSTRATIONER[/ce_button]

Vilken kunglighet är din favorit?