#smurfagram : Det försvunna Instagram-flödet

5 Instagraminlägg delade av Smurfarna själva

Hur skulle det se ut om Smurfarna hade Instagram och kunde dela boomerangs och selfies - precis som vi gör i vår vardag? Inför nya filmen Smurfarna: Den Förvunna Byn, som har premiär den 31 mars, har Stylight skapat en Instagramfeed av alla våra smurffavoriters Instagramkonton. Allt från Sasettes morgonselfie till Muskelsmurfens spännisbild. Låt oss presentera #smurfagram!

Smurfette: #outfitoftheday

Smurfette, eller Smurfan som hon är känd som i Sverige, var länge den enda kvinnliga smurfen i smurfarna. Därför hoppas vi att vi ser mycket av henne i den kommande filmen om Smurfarna. Här ser vi vår favorit dela en av hennes favoritoutfits i nuläget: de supertrendiga nätstrumpbyxorna med ett par chica ballerinaskor och en supersmurfig väska! Kanske är Smurfan vår nya it-girl?

Sassette: #wokeuplikethis

Hur många gånger ser vi inte #morningselfies/#lazymornings/#stillinbed i våra Instagramflöden? Här har vi Sassette nyvaken i hopp om att börja dagen med några likes... Gilla-knappen på att hon joinar team Smurfan i tjejgänget!

Hefty smurf: #smurfit

Hefty, eller Muskelsmurfen, gillar att spendera flera timmar på gymmet. Sjävlklart delar han med sig av ett av hans största intresse med hans följare på Instagram - med en boomerang dessutom. Vi alla känner väl till dessa gymfreaks som alltid ska offentliggöra sin träning. Inspirerande eller störande? Välj själv!

Greedy smurf: #acaibreakie

Lördagmorgon, vaknar upp, skrollar igenom Instagram och flera har redan hunnit ladda upp den första frukost bilden *dreggel*. Något som skapat sig en stor hype på Instagram är alla dessa "acaibowls". Detta kan vi garanterat se Glufssmurfen göra. 

Photo smurf: #followmeto

...och sedan har vi dessa som ständigt är på resande fot och upptäcker nya platser i världen. Detta kan vi se Sassette göra tillsammans med Instagramproffset Photosmurf, som har ett öga för fotografi. 

[unex_ce_button id="content_y849a5swq,column_content_ukt6paaoj" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://love.stylight.se/wp-content/uploads/sites/42/2017/03/Smurfarna-Stylight.zip" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]LADDA NER INSTAGRAMBILDER[/ce_button]
  • Smurfarnas instagram Stylight acai
  • Muskelsmurfen Stylight
  • Smurfarnas Instagram Stylight outfit
  • Smurfarnas Instagram Stylight smurfagram

Vilken är din 
#smurfagram-favorit?