Streetstyle
Stereotypes

5 Streetstyle-stereotyper

De fyra största modehuvudstäderna har fått säga sitt inför höstens och vinterns mode 2017. Från New Yorks vita bandana till färgsprakande Milano med retro och vintage. Bland visningarna skymtar vi alla världens modefanatiker. En mycket känd grupp som inte missar modeveckorna är såklart influencers. Vi på Stylight har illustrerat 5 av de typiska Streetstyle Stereotyperna vi skymtar bland visningarna. Från Budget Chic till Mrs Attention.

 

Minimalisten

Den typiska minimalisten är ofta "allergisk" mot färgglada färger och bär oftast plagg i färgskalorna vitt, grå och svart. Mottot är "less is more" vilket kan definieras med ett par enkla jeans och en vit klassisk T-shirt. Simpelt men så stilsäkert!

 

The Experimental

The Experimental gillar - som enligt namnet - att experimentera med olika stilar. Gärna i olika udda material, färger och detaljer som enligt vissa moderegler (om dessa ens existerar) inte ska mixas. Hon har dock förmågan att få även den mest osexiga sportjackan att se BOMB ut.

Mrs. Attention

Mrs Attention sparar inte på de dyra detaljerna. Till skillnad från minimalisten lever hon enligt mottot "the more the better". Tänk breda markerade axlar, stora solglasögon och starka färger.

The Budget Chic

Här har vi donnan som får ett billigt plagg från kjedjorna där ute att framstå som ett designerplagg. Även om hon bär budget från topp till tå väljer hon plaggen med varsamhet för att få till den rätta looken. Hon är svaret på att fashion inte alls kräver en fet plånka!

 

The Vintage Girl

Här har vi nog den mest tålmodigaste stereotypen av alla. Hon kan spendera timmar i vintagebutikerna endast för att få tag i det perfekta originalplagget - utan att spendera en förmögenhet. Som övernattning under Fashion Week duger en väns soffa gott och väl.

 

[unex_ce_button id="content_y849a5swq,column_content_ukt6paaoj" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://love.stylight.se/wp-content/uploads/sites/42/2017/03/Streetstyle-Stereotype-Stylight.zip" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]LADDA NER ILLUSTRATIONER[/ce_button]

Vilken Streetstyle-stereotyp är din favorit?