Katternas reaktioner till 2016's största händelser

Hur många timmar har vi inte spenderat framför roliga och gulliga kattvideor? Det är något speciellt med katter som gör att de alltid lyckas underhålla oss. Kanske deras mycket ärliga beteende? Vi har låtit katt-GIF's reagera på 2016's mest förvänansvärda, inspirerande och chockerande händelserna i kändisvärlden. Detta ger oss en 'Recat of the Year'. Luta er tillbaka och minns 2016 med ett gott skratt! Vi på Stylight önskar er en riktigt God Jul!

Rihanna släpper sitt nya album "Anti" och världen upptäcker Rihanna och Drakes heta duett "Work". Dom två har definitivt något tillsammans!

Även om Leonardo DiCaprio är känd för hans otroliga roller och förundansfulla skådespeleri fick han inte sin Oscar förrän i år för rollen i "The Revenant".

Beyonce släpper hennes sportkollektion "Ivy Park" i samarbete med Topshop ovh bevisar att hon inte bara är queen när det kommer till R&B. En månad senare släpper hon äntligen även sitt nya album "Lemonade".

Cruz Beckham sjunger "Hope" och får oss att smälta. Tack vare sonens framtädande på Victoria Beckham's Instagram får hon 3,3 miljoner visningar!

Blake Lively ser flawless ut med sin gravida kula på röda mattan på Cannes Festvalen iklädd en blå glittrig klänning designad av Atelier Versace. 

Justin Bieber avföljer sitt ex Selena Gomez på Instagram - två år efter de bröt upp. Detta gör alla Jelena-fans superbesvikna då Justin tidigare laddat upp en throwback-bild på när de kysser varann. Sedan dess har vi inte sett varandra.

Nostalgisk av Pokémon? Plötsligt väljer alla ungdomar att spendera tiden ute i friska luften än framför datorn...

Den osminkade Alicia Keys är verkligen en skönhet. Vi gillar henne lika mycket utan spackel!

Gigi Hadid gör en kollektion med Tommy Hilfigher där hon framhäver kvinnors stil med stickade koftor i kombination med cool denim och läder.

Vi har sett slutet av Brangelina... Världen förlorar hoppet för kärleken.

Sedan Paris-rånet har Kim Kardashian isolerat sig och stannat hemma i LA.

Vi hör alltmer om prins Harrys nya flamma Megan Markle från Suits. Den 16 december ser vi dom för första gången på bild tillsammans efter flera månaders dejtande.

Äntligen släpps nya säsongen av Gilmore Gilrs på Netflix! Vårt kaffeberoende mamma-och-dotter-par är tillbaka med sina superhetsiga diskussioner, skräpmat och dejter.

Det har blivit lite av en tradition för H&M att samarbeta med stora designers. Detta året var det Kenzos tur att få skina hos modekedjan. Allt vi ser är tigerränder! Faktum är också att H&M's egna websida kraschade när kollektionen gick live.

Det är dags för Victoria's Secrets änglar att inta catwalken i Europas modemekka Paris det här året. Vi ser väldigt mycket fram emot showen som visas på svensk TV den 23 december!

Till Er alla, från oss på Stylight en riktigt God Jul!